EL PROJECTE ERASMUS+ BUSCA UN LOGO

El projecte Erasmus+ que l’institut comença ara amb tres escoles més i que durarà dos anys necessita un logo. Per això es convoca un concurs per trobar el millor logo. Aquest concurs té dues fases: una de nacional i una d’internacional. Hi poden concursar tots els alumnes de l’institut. S’escolliran els millors logos de l’institut, que concursaran a la segona fase, en la qual competiran amb logos elaborats a les escoles de Turquia, Polònia i Itàlia.

En el següent enllaç trobareu les bases del concurs.

El projecte Comenius de l’institut ha rebut el “Segell de qualitat e-twinning”

El projecte Comenius que l’institut ha portat a terme durant dos anys (2013-2015) amb cinc altres centres de Polònia, Portugal, Romania, Alemanya i Turquia, titulat “Combining Europe with a Cultural Rope: let’s make a musical (EU-ROPE)” ha rebut el “Segell de qualitat e-twinning” per part del Servei Nacional de Recolzament a projectes europeus. N’estem especialment contents i ens encoratja a iniciar amb energia el nou projecte Erasmus+.

L'Institut d'Auro té un nou projecte europeu.

Ens fa especialmente contents de comunicar-vos que, un any més, l'institut participarà en un projecte europeu. Durant el bienni 2015-2017 i juntament amb alumnes de Polònia, Turquia i Itàlia, els nostres alumnes de 3r tindran l'oportunitat de treballar en la confecció i presentació davant d'un públic en un projecte que té lligams amb el projecte Comenius que l'institut va tenir en el bienni 2013-2015, però que va molt més enllà, gràcies al seu lligam amb les oportunitats i capacitats dels joves per inserir-se en el mercat de treball.

Esports de platja a Vilanova i la Geltrú dels alumnes de 4t d'ESO

Aquest divendres dia 12 de juny, últim dia del curs dels alumnes de 4t d’ ESO del nostre institut, hem anat a passar el matí a la platja de Vilanova i la Geltrú a practicar esports de platja. Hem estat fent unes rotacions amb grups mixtes tot practicant el voleibol platja, el futbol platja, el rugbi platja i les pales de platja. Ens ha fet un matí fantàstic i, una vegada acabats els esports, tots hem anat a refrescar-nos al mar. L’aigua estava de cine!!! Ha estat un bon comiat de la matèria d'educació física amb aquesta promoció d'alumnes que acaben la seva etapa escolar obligatòria.

L'equip de voleibol és premiat a la cloenda dels Jocs Escolars

Aquest dissabte dia 6 de juny al pavelló del Nou Congost de Manresa es va celebrar la cloenda dels Jocs Escolars d’aquesta temporada. L’equip de voleibol del nostre centre ha obtingut dos premis: el premi al sotscampionat de la lliga d’hivern i el premi als valors i joc net durant la temporada. A continuació podeu veure algunes de les fotos del nostre equip guanyador, entrenat pel Bernat Ferrer. Enhorabona a tots i totes!!!!

Visita a la seu de Manresa dels alumnes de 2n d'ESO

Els alumnes de 2n d’ESO varen visitar la Seu de Manresa el passat divendres 22 de maig. L'estudi de la catedral Gòtica, l'edificació més important del segle XIV a la ciutat la descoberta dels elements arquitectònics i els efectes per sorprendre i meravellar als nostres avantpassats varen ser el motiu d'atenció d'un matí de treball. Si en voleu veure unes fotos cliqueu aquí.

Pàgines