Jornades d'integració de 1r d'ESO

Com cada inici de curs, els alumnes de primer d'ESO han participat en les jornades d'integració a Vilanova de Sau. Les jornades van tenir lloc el dijous i el divendres 13 i 14 d'octubre. Dijous van realitzar tot una sèrie d'activitats: caiac, tir amb arc, bosc vertical, BBT, etc. Divendres es van fer activitats de tutoria que van finalitzar amb l'elecció dels delegats. Aquí podeu veure algunes fotografies de les activitats que van fer.
Tags: 

Esports d'aventura: activitats finals

El dijous 29 i el divendres 30 de setembre hem anat amb els alumnes de 2n de batxillerat a LLavorsí i Rialp a fer esports d'aventura com a cloenda de l'etapa escolar de la matèria d'educació física. Així hem practicat el paintball, el descens de barrancs, hem remat amb kaiac al llac de la Guingueta d'Àneu i hem baixat catorze quilòmetres del riu fent ràffting des de LLavorsí fins a Rialp.

Setmana d'intercanvi amb alumnes alemanys

Des del dissabte 24 de setembre, onze alumnes i dues professores provinents de l'escola Gudewill Schule de Thedinghausen són a Santpedor fent un intercanvi organitzat pel departament de llengües estrangeres. Durant tota la setmana, fins el dissabte 1 d'octubre, participaran en diferents activitats de l'institut. Dimecres, acompanyats dels seus amfitrions, faran una visita cultural a Barcelona. Us anirem informant de totes aquestes activitats per aquest lloc web i per les xarxes socials de l'institut d'Auro.

Pàgines